Acum îţi poţi cumpăra o Lada Vesta Sport! Preţ de start – peste 1000000 de ruble

Compania AvtoVAZ a decis când să înceapă vânzările versiunii Sport a sedanului său Lada Vesta. Se va întâmpla chiar din ziua de mâine, oferind automobilul în schimbul unui preţ de start de 1.009.900 de ruble sau 13.328 de euro după cursul actual de schimb moldovenesc.

Cu un pachet opţional numit Multimedia, maşina ajunge să coste 1.045.900 de ruble sau 13.803 euro.

Noua Lada Vesta Sport este oferită într-un singur nivel de echipare – Luxe. Printre echipamentele şi dotările disponibile, pe care le include, se numără: sistem de stabilizare, sistem de climatizare, cruise control, volan multifuncţional, scaune frontale încălzite şi profilate, senzori de ploaie şi lumină şi un sistem audio.

Pachetul Multimedia opţional mai aduce un sistem multimedia cu navigaţie, o cameră video spate şi un parbriz încălzit.

Pentru vopsirea caroseriei se oferă cinci culori la alegere. Ultimele patru din imagini sunt opţionale, metalizate şi costă alte 12.000 de ruble (158 de euro).

Amintim că de o Vesta obişnuită, noua versiune Sport se caracterizează printr-o greutate mai mică, un kit exterior aerodinamic diferit, o suspensie modificată, cu gardă la sol mai mică cu 31 de mm şi un ecartamente mărite, roți cu jante de 17 inci şi cu anvelope cu profil redus, scaune sport, volan acoperit cu piele perforată şi altele.

Sub capota “sportivei” este instalat un motor de 1.8 litri şi cu patru cilindri, care produce 145 CP şi 184 Nm de cuplu. cu o capacitate de 145 cai putere (187 nm de cuplu). Unitatea este combinată cu o cutie de viteze manuală în cinci trepte.

Cu tracţiune faţă, automobilul este capabil să “prindă suta” în 9.6 secunde. Viteza maximă este declarată ca fiind de 193 km/h, însă la teste a putut atinge aproape 210 km/h!

Caracteristicile tehnice:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/