Anunţ de ultimă oră de la INP! Se va întâmpla în acest weekend, iar şoferii trebuie să fie pregătiţi

Pe lângă faptul că nu se va opri în sancţionarea vitezomanilor, Inspectoratul Naţional de Patrulare va avea un weekend fierbinte întru depistarea şi pedepsirea unei alte “categorii” de conducători.

“Nopţile Albe” revin în toată ţara şi poliţia anunţă preventiv despre acest lucru, după cum a dispus în această săptămână Partidul Democrat.

Astfel, operaţiunea care are scopul de a preveni accidentele rutiere și documentarea șoferilor care se urcă în stare de ebrietate la volan, va demara oficial din această noapte şi se va încheia în noaptea zilei de duminică spre luni, 14 mai. Chiar dacă nu aţi consumat alcool, în context v-aţi putea număra printre conducătorii care sunt traşi pe dreapta pentru verificări.

Aceasta este cea de-a doua acţiune a INP din acest an, cea precedentă desfăşurându-se pe parcursul a trei zile de la sfârşitul lunii februarie.

Amintim că pentru condusul în stare de ebrietate, în dependenţă de situaţii şi dacă nu se consideră infracţiune, se prevăd amenzi de până la 25.000 de lei, şase puncte de penalizare, până la 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii şi/sau până la trei ani de închisoare.

Vezi şi: Moldova: Pedepse aspre pentru şoferii care urcă băuţi la volan. De la noi concentraţii minime de alcool până la anularea permisului

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/