Accidente recente cu șoferi beți. Unul și-a băgat amicul în sicriu după ce s-a întâmplat noaptea în Durlești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noi victime ale alcoolului la volan! Aseară, în jurul orei 18:00, un Renault Megane a fost observat de oamenii din localitatea Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei, cum se deplasa haotic pe traseu și a lovit lateral un Ford.

La scurt timp șoferul a fost identificat de polițiști, acesta fiind un bărbat de 38 de ani, iar în rezultatul testării alcoolscopice s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate avansată cu o concentrație de 1.10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

A fost imediat înlăturat de la conducere pentru a nu face alte necazuri.

Iar noaptea trecută nu s-a găsit nimeni care să-l fi putut înlătura la timp de la volan pe un alt conducător auto beat. În jurul orei 1:00, în Durlești, șoferul unui Ford, având ca pasageri doi bărbați de 34 și 38 de ani, ar fi pierdut controlul mașinii și a ajuns cu aceasta într-un gard din piatră.

În urma impactului, pasagerul de 38 de ani a decedat pe loc, iar celălalt pasager a fost transportat la spital. Fiind testat alcoolscopic s-a descoperit o concentrație de 0.70 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, pe caz fiind pornită o cauză penală.

Poliția recomandă REPETAT șoferilor să NU urce la volan dacă au consumat alcool! Amintim că Siguranța în trafic este responsabilitatea tuturor!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/