Moldova: 15 accidente cu 15 persoane rănite şi un deces în weekend-ul de după Crăciun

INSP a făcut publică o mini statistică pentru a ne informa despre ce s-a întâmplat în ziua de Crăciun şi în weekend-ul de după el. Nici de sărbători accidentele nu au contenit în a fi înregistrate.

În perioada 25-28 decembrie, ofițerii implicați în serviciu au depistat circa 2.330 de încălcări ale șoferilor, dintre care:

  • aproximativ 1.090 de șoferi au depășit limita de viteză,
  • 43 se aflau în stare de ebrietate la volan,
  • 293 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.
  • 275 de conducători auto au primit procese-verbale deoarece nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere,
  • 65 au fost sancţionaţi pentru că nu aveau banal o centură de siguranţă cuplată.

Inspectorii INSP au intervenit de urgență şi în 184 de solicitări parvenite de la cetățeni prin intermediul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, dintre care circa 17 au fost pe ordinea publică, precum, tulburarea liniştii, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și huliganism nu prea grav.

În zilele de odihnă, din cauza șoferilor imprudenți pe teritoriul țării s-au produs şi 15 accidente rutiere, soldate cu 15 persoane traumatizate şi un deces.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-noapte-cu-nabadai-pentru-un-sofer-din-chisinau-o-camera-a-surprins-momentul-cand-derapeaza-si-face-accident/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/