Poze spion: Ford pregăteşte Edge facelift. Crossoverul se doreşte a fi popular până în 2021

Compania americană Ford Motor Company a decis ca să actualizeze în cel mai scurt timp unul dintre cele mai populare modele din gama sa – crossoverul Ford Edge. Drept dovadă servesc primele imagini spion cu maşina camuflată, surprinsă pe străzile oraşului Dearborn.

Ford Edge a fost reconstruit radical acum trei ani, atunci când a debutat noua generaţie. Analiştii prognozează că facelift-ul nu va afecta în mod “global” maşina, ci doar câteva detalii de la exterior şi interior.

Actualul Ford Edge Vignale

În primul rând, pentru a ţine pasul cu tehnologiile moderne, Ford Edge facelift va fi dotat cu blocuri optice cu LED-uri, o grilă modificată a radiatorului, respectiv bare de protecţie noi şi stopuri revizuite.

Ford Edge facelift va ascunde sub capotă propulsoare EcoBoost cu volume cuprinse între 2.000 şi 3.500 de cm3. În locul cutiei de viteze automate cu 6 trepte va apărea una nouă cu 9 trepte. Aceasta din urmă va permite reducerea combustibilului şi concomitent îmbunătăţirea stilului de condus.

Prezentarea crossoverului Ford Edge facelift ar putea avea loc în luna noiembrie a acestui an la Salonul Auto de la Los Angeles sau în ianuarie 2018 la Detroit. Astfel, popularitatea modelului la nivel global va fi menţinută până în anul 2021.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/