Astonul lui Bond va fi vândut cu 1,4 milioane de dolari

Aston Marin sărbatoreşte ieşirea noului film “Spectre” pe Blu-ray, DVD şi pe canale HD prin scoaterea la licitaţie a modelului DB10 care s-a filmat în epizodul despre agentul 007 James Bond.

aston-martin-db10

Licitaţia va avea loc pe data de 18 februarie la renumita casă de licitaţie “Christie’s” din Londra. Se pune la bătaie una dintre cele două maşini facute pentru filmările filmului despre Bond. Această maşină a fost prezentă la premiera mondială a filmului “Spectre” şi este semnată de actorul Daniel Craig ce joaca rolul lui James Bond.

Maşina este socotită a fi cel mai rar model DB creat vreodată de Aston Martin, şi este primul DB10 oferit publicului.

Automobilul are caroseria din fibră de carbon, un interior luxos cu scaune din piele, finisări din carbon şi aluminiu. Astonul are un motor V8 de 4,7 litri care este cuplat la o cutie mecanică cu 6 trepte ce permite automobilului să accelereze pînă la viteza maximă de 306 kilometri pe oră.

Preţul estimativ pentru DB10 este de 1,4 milioane de dolari. Toţi banii care vor fi încasaţi pentru acest Aston Martin la licitaţie se vor dona organizaţiei umanitare mondiale “Médecins Sans Frontières” (medicii fara frontiere) .

aston-martin-db101aston-martin-db103aston-martin-db102

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/