Atenție! Drumuri închise spre București şi Odesa!

(UPDATE 15:45) Punctele de trecere “Cișmichioi” și “Giurgiulești-Galați Feroviar” şi “Giurgiulești-Reni”, de asemenea nu autorizează trecerea frontierei de stat, motivul fiind vremea nefavorabilă.

(UPDATE) Prin alte două puncte de trecere, “Ceadîr-Lunga-Novîe-Troianî” și “Vulcănești”, nu se autorizează trecerea frontierei de stat.

De asemenea, menționăm că în punctul de trecere “Aeroportul Internațional Chișinău”, la intrare în Republica Moldova, cursa aeriană “Viena-Chișinău”, de la ora 15:15, și la ieșire din Republica Moldova, cursa aeriană “Chișinău-Viena”, ora 15:55, au fost anulate, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile.

(13:49) Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova recomandă şoferilor care doresc să iasă din ţară să se abţină din cauza vremii nefavorabile sau să evite câteva puncte de trecere!

FOTO: infoo.ro

Astfel, potrivit unor informaţii de ultimă oră, drumurile de ieşire din orașul Galați spre alte oraşe sunt blocate, din cauza ninsorii puternice. Participanții la trafic sunt îndemnaţi să se abțină o vreme de la călătoriile planificate în România, prin punctul de trecere “Giurgiulești – Galați”.

Vezi şi: (foto) Pe traseul Chişinău-Leuşeni se circulă în condiţii de iarnă. INP e cu ochii pe şoferi

Totodată, în partea de est a ţării, de asemenea în legătură cu înrăutățirea condițiilor climaterice, Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei a informat că drumurile sunt înzăpezite pe traseele spre Odesa. Pe traseul care duce spre Belgorod-Dnestrovsc circulația transportului este interzisă.

Poliţia de Frontieră recomandă evitarea traversării prin punctele de trecere amplasate la frontiera cu Ucraina: Palanca – Udobnoe, Tudora – Starokazacie, Mirnoe – Tabaki și Ceadîr Lunga-1.

Poliția de Frontieră mizează pe înțelegerea cetățenilor și îi îndeamnă să prezinte atitudine conștiincioasă la noile schimbări.

Vezi şi: (foto/video) Moldova sub ninsoare. Iată cum se circulă la moment în Chişinău

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/