Atenție șoferi! Tot mai multe furturi din mașini pe traseul Odessa-Kiev

Ucraina trece prin vremuri foarte instabile, iar hoții știu să se folosească de acest fapt. Astfel, pe traseul Odessa-Kiev sunt tot mai mulți hoți care țintesc automobilele ce transportă marfă, care au o metodă foarte ingenioasă de a provoca autocamioanele să oprească.

na-trasse-kiev-odessa-nachalis-grabezhi-avtomobiley

Aceștia aruncă pe traseu cuie special pregătite pentru a sparge roțile camioanelor și a microbuzelor, după care urmăresc vehiculul până la oprirea completă a acestuia. Sub amenințarea unei arme, aceștia încarcă toată marfa într-o altă mașină și se fac nevăzuți.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate pe ruta Bila Tserkva – Uman ce are o distanță de 126 km. În legătură cu acest fapt și șoferii de autoturisme sunt sfătuiți să fie precauți și să nu circule cu viteză și asta pentru că la viteze înalte aceste cuie pot provoca explozia unei roți ceea ce poate duce la niște consecințe foarte grave.

sursa: Autocentre.ua

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/