Atenţie, şoferi! Traficul va fi sistat timp de 22 de zile pe o porţiune a străzii Vasile Lupu

Trafic îngreunat s-a înregistrat în această seară pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani, în preajma intersecţiei cu strada Vissarion Belinschi. Mai mulţi şoferi au fost nevoiţi să oprească în mijlocul intersecţiei pentru a face manevre de ocolire sau de întoarcere, asta pentru că au văzut în faţa lor un drum parţial închis.

FOTO: orasulmeu.md

Astfel, conducătorii auto care obişnuiesc să circule în zonă trebuie să ştie că în perioada 15 iulie – 5 august 2017, segmentul de drum de pe strada Vasile Lupu, cuprins între străzile Belinschi și Cornului, va fi închis pentru circulaţie. Acolo vor avea loc lucrări de reabilitare a reţelei termice, organizate de Termoelectrica.

Şoferii sunt îndemnaţi să-şi planifice din timp căi de ocolori, iar pietonii care circulă cu transportul public trebuie să ştie că:

  • ruta de troleibuz 4 va circula pe strada Vasile Lupu, Vissarion Belinschi, Ion Creangă şi invers prin sensul giratoriu din preajma fostului cinematograf Flacăra;
  • ruta de microbuz 129 se va deplasa spre oraşul Durleşti pe străzile Vasile Lupu, Vissarion Belinschi, Ion Creangă şi în continuare pe traseul prestabilit, iar spre sectorul Ciocana temporar pe un sens rămas deschis de pe strada Vasile Lupu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/