in ,

(foto) Audi RS 5 Coupe a primit un update consistent de la Manhart

Specialiștii de la Manhart Performance preferă de regulă mașinile BMW pentru tuning, dar probabil că au decis să adauge ceva diferit în portofoliul lor, selectând cel mai nou coupe din gama Audi.

Vezi şi: (foto) BMW X6 M este transformat de Manhart în MHX6 800 şi devine mai puternic

Noul proiect a fost numit Manhart RS500 şi reprezintă o încercare a atelierului de a oferi celui din spatele volanului mai multe emoţii, ajustând în acelaşi timp timbrul motorului.

Amintim că sub capota noului RS 5 Coupe este instalat un motor V6 bi-turbo de 3.0 litri, care produce 450 de CP, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a salva șoferul de plictiseală.

 

Tunerii germani au instalat un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament, din oțel inoxidabil, care pentru o taxă suplimentară poate fi echipat şi cu țevi noi de distribuție pentru un sunet mai profund.

Vezi şi: (foto) BMW M2 by Manhart i-ar plăcea şi lui Jeremy Clarkson

Cu ajutorul modulului Manhart MHtronik a fost sporit randamentul motorului cu 50 CP şi 100 de Nm – până la 500 CP și 700 Nm. Caracteristicile dinamice nu au fost dezvăluite deocamdată, însă acceleraţia de la 0-100 de km/h ar trebui să o facă în cel mult 3.5-3.6 secunde, în timp ce o maşină obişnuită reuşeşte sprintul în 3.9 secunde.

Exteriorul modelului Manhart RS500 este identic cu cel al modelului standard, cu excepția apariției unor accente de culoare aurie pe caroserie.

La toate acestea se mai adaugă un set de jante Concave One de 21 de inci și o suspensie modificată cu produse KW care a permis reducerea gărzii la sol.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

 

What do you think?