Auto Inspect: A fost adusă din Elveţia pentru a pune în pericol alte vieţi?! Cazul unui Auris verificat

O Toyota Auris nu a mai ajuns să fie dorită de un potenţial cumpărător din ţara noastră după ce au fost găsite mai multe probleme la capitolul siguranţă. Dezvăluirea a fost făcută de băieţii de la Auto Inspect, serviciul autohton care activează în favoarea cumpărătorului și care are ca principal scop identificarea viciilor ascunse, printre care și accidentele ascunse.

FOTO simbol: autocar.co.uk

Maşina rulată adusă din Elveţia l-a atras pe un moldovean prin preţul său şi starea estetică bună, însă nefiind sigur de toate şi înainte ca să bata palma cu vânzătorul, a apelat la Auto Inspect şi bine că a făcut asta. După o analiză minuţioasă s-a aflat că automobilul a fost avariat în partea frontală, lucru care nu poate fi aflat uşor şi de oricine.

Evident această Toyota a fost reparată pentru a fi adusă la condiţii optime pentru vânzare, însă a mai existat un însă. Reparaţiile nu s-au dovedit a fi calitate, motiv pentru care a apărut o nouă suspiciune – prezenţa airbag-urilor. Şi aici BINGO! După o verificare s-a aflat că acestea lipsesc şi nici măcar nu au fost înlocuite cu altele noi!

De menţionat că nici despre accidentul suferit, nici despre lipsa pernelor de siguranţă, cel care era să cumpere maşina nu a fost informat!

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur, apelaţi cu încredere la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160!

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Vezi şi: (video) Interviu: Despre Auto Inspect și fenomenul mașinilor rulate cu vicii ascunse importate în Moldova

Vezi şi: (foto) Record absolut! Auto Inspect a găsit o maşină modernă în Moldova cu câte sute de mii de km întorşi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/