in , ,

Auto Inspect: Chiar acum în vama Leușeni! Un camion plin cu mașini distruse este pe cale să intre în Moldova

Din ce în ce mai des ajungem să vedem fotografii din posturile vamale moldovenești cu automobile lovite și importate în țară pentru a fi reparate și vândute eventual ca automobile bune. Însă postarea de astăzi de pe pagina AutoInspect ne-a uimit complet, din moment ce într-o imagine este surprins un camion cu platforme, care aduce nu o singură mașină, dar vreo șapte. Și toate sunt avariate.

Dacă este să privim fotografia îndeaproape, în spatele acestui camion mai există un altul, de asemenea cu nişte maşini pe platforme, însă nu putem confirma dacă şi ele sunt avariate.

Din poza publicată de băieții de la AutoInspect, cei specializați în verificarea automobilelor rulate pentru persoanele care nu vor să riște și să dea peste un automobil cu kilometraj întors sau un trecut dubios, se poate vedea că automobilele par să fie importate din SUA. Camionul transportă un Ford Fusion, un BMW X3, un Mercedes-Benz C-Class, un Volkswagen Jetta, două Toyota Prius și chiar un crossover Lexus NX!

Nu este prima dată când am fost martorii unor astfel de cazuri şi când am abordat subiectul pe AutoBlog.MD prin publicarea mai multor articole.

Vezi şi: (foto) Adevărul crud! Ce mașini cumpără moldovenii din SUA

Vezi şi: Constantin Mihalachi: De ce autoritățile din Moldova nu documentează la importul în țară mașinile accidentate?

Iti place articolul?