AutoBlog.MD: Am trecut de 300.000 de vizite în aprilie

AutoBlog.MD este din ce în ce mai popular printre pasionații de mașini! Dacă la început de cale nu ne-am imaginat vreodată că vom înregistra cifre de peste 100.000 de vizite lunar, iată că în aprilie 2019 site-ul nostru a fost vizitat de peste 328.000 de ori potrivit datelor furnizate de Google Analytics. Pentru un site de profil, aceste cifre sunt enorme și vă mulțumim pentru asta!

În același timp, am reușit să trecem de 200.000 de vizitatori unici pe parcursul lunii aprilie, în timp ce de la începutul acestui an, site-ul nostru a înregistrat aproape 1.2 milioane de vizite generate de peste 770.000 de vizitatori unici. Mulțumită acestor cifre, AutoBlog.MD este cel mai accesat site de știri auto din Republica Moldova!

Cifrele înregistrate de AutoBlog.MD ne inspiră să muncim și mai mult pentru ca voi, cei care ne urmăriți, să beneficiați de conținut de calitate. În prezent site-ul nostru generează cel mai mult conținut pe partea de știri auto.

Tot pe AutoBlog.MD puteți urmări test drive-uri și reportaje speciale video publicate și pe canalul nostru de YouTube cu peste 35.000 de abonați. Dar nu ne vom opri aici… În următoarele luni avem câteva surprize plăcute pentru toți pasionații auto din țara noastră, însă despre asta o vă spunem mai multe în următoarele săptămâni.

Vă mulțumim că sunteți cu noi!

Tot în aprilie: Zi importantă pentru AutoBlog.MD! Am ajuns la peste 10000 de articole publicate pe site

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/