AutoBlog.MD testează noua generaţie Mercedes-Benz E-Class Coupe în Barcelona

O parte a echipei AutoBlog.MD, care a fost prezentă la Salonul Auto de la Geneva, urmează să ajungă şi în Barcelona. Anume în acest oraş spaniol, pentru jurnaliştii auto şi la nivel internaţional, va fi pusă la dispoziţie noua generaţie a coupeului Mercedes-Benz E-Class pentru test drive-uri.

Constructorul german ne va înmâna cheile mai multor versiuni a lui E-Class pentru test. Printre acestea se numără Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC (194 CP), Mercedes-Benz E 300 (245 CP) sau Mercedes-Benz E 400 4MATIC (333 CP).

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Mercedes-Benz E-Class Coupe

Prezentat în premieră la mijlocul lunii decembrie 2016, noul coupe al nemţilor a impresionat prin designul şi dotările pe care le are.

Maşina va fi una importantă în gamă, iar clienţii care îşi doresc ceva mai ieftin decât un S-Class Coupe, dar mai premium decât un C-Class Coupe, nu vor ezita să aleagă modelul pe care îl vom testa.

Vezi aici cum am modelat un E-Class Coupe la centru de design din Sindelfingen: (foto) Reportaj Special: AutoBlog.MD în inima centrului de design Mercedes-Benz

Ca de obicei, vă vom spune impresiile noastre despre noul model într-un test drive publicat pe blog. Urmăriţi articolele noaste şi pagina noastră de Facebook pentru a fi printre primii care îl vor vedea.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/