AUTOVOT MOLDOVA 2018, la final! A fost votată cea mai populară maşină accesibilă şi maşină premium

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018, desfăşurat pe AutoBlog.MD, în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, au putut vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an, s-a încheiat!

Ultimele dueluri s-au dat în două categorii: maşini accesibile şi maşini premium, iar fiecare dintre participanţi a ales automobilul care merită să poarte titlul de cel mai popular în Republica Moldova.

Marele câştigător la categoria maşini accesibile este Opel Insignia, model pentru care au votat în marea finală 36 de participanţi, faţă de cele doar 18 aprecieri acordate lui Peugeot 3008. Iar la categoria maşini premium a ieşit învingător fratele mai mare a lui Volvo XC40 (11 voturi) – Volvo XC60 – cu un total de 52 de aprecieri!

Regulile de joc au fost următoarele: pentru ca voturile să fie valabile a fost nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce s-a dat share la vot, numele Dvs a fost înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB v-am îndemnat să votați în cadrul fiecărui duel!

Marele câştigător îl vom anunţa în câteva zile, după ce vom face totalurile. Staţi aproape!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/