BMW aduce la Geneva i8 Protonic Frozen Black şi pregăteşte i8 Protonic Frozen Yellow Edition

BMW a anunţat lista de modele pe care o va avea la standul său de la Salonul Auto de la Geneva, până la deschiderea căruia a mai rămas o lună de zile.

Astfel, pe lângă familia actualizată Seria 4 şi premiera mondială a noii generaţii Seria 5 Touring, marca bavareză mai aduce o versiune specială a modelului sport i8, numită Protonic Frozen Black.

Caroseria maşinii dotate cu o unitate de propulsie hibridă va fi vopsită într-o culoare neagră mat, în timp ce barele de protecţie şi capota se vor deosebi printr-un negru lucios.

Interiorul este de asemenea de culoare neagră, iar pentru contrast vor fi folosite pe scaune şi covoraşe cusături de culoare galbenă. Pe praguri vor exista inscripţii cu denumirea versiunii speciale a maşinii.

Modelul ar putea apărea în vânzare deja în luna aprilie a acestui an.

Totodată, BMW anunţă că mai târziu în acest an va fi lansată pe piaţă încă o versiune unică, numită Protonic Frozen Yellow Edition.

Habitaclul va fi asemănător cu cel al modelului de mai sus, însă se va deosebi doar inscripţia de pe praguri.

Amintim că BMW i8 este pus în mişcare de un sistem de propulsie hibrid care însumează 362 CP.

Acesta este compus dintr-un motor turbo cu trei cilindri (1.5 litri) care generează 231 CP, cuplat la o transmisie automată cu şase trepte, împreună trimiţând toată puterea roţilor spate; alături de un motor electric cu 131 CP, cuplat şi el la o transmisie cu două rapoarte, ambele componente fiind responsabile de puterea oferită roţilor din faţă.

Agregatele pot lucra atât împreună, cât şi de sine stătător. Acceleraţia până la 100 de km/h se face în 4.4 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/