BMW pregăteşte al doilea facelift pentru M3 F80. Primele imagini

În luna martie a acestui an, marca bavareză BMW planifică să prezinte oficial sedanul actualizat BMW M3. Automobilul sportiv în caroserie F80 se va alege cu un al doilea facelift în cariera sa, scrie BMW Blog.

Până atunci, în reţeaua virtuală au fost publicate deja câteva imagini oficiale care confirmă informaţia preliminară, chiar dacă BMW nu a venit oficial cu un comunicat de presă.

Maşina este numită M3 facelift în ciuda faptului că va dispune de modificări minime. În mare parte este vorba despre o nouă bară de protecţie frontală, blocuri optice frontale modificate şi noi seturi de jante.

Partea frontală a sedanului “fierbinte” BMW M3 2017 este făcută în stilul coupeului actualizat M4 – aceeaşi bară de protecţie agresivă şi blocurile optice suplimentate cu elemente LED.

Partea posterioară a corpului automobilului a rămas fără schimbări, şi asta pentru că stopurile noi le-a primit încă anul trecut.

După cum mai anunţă BMW Blog, în arsenalul căruia des există informaţii veridice, după cel de-al doilea facelift BMW M3 va fi disponibil în culoarea nouă pentru caroserie, numită Tanzanite Blue, cea pe care o şi puteţi vedea în imagini.

Totodată, modificări la capitolul tehnic nu vor exista. Asta înseamnă că maşina va păstra motorul cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri, capabil să producă 431 CP.

Acceleraţia de la 0-100 km/h o face în 4.3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Opţional, cu pachetul M Driver, viteza maximă poate fi mutată la 280 km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/