Capcanele de sub nămeţi! Şoferii, enervaţi că denivelările artificiale nu au fost scoase de pe străzile capitalei

Denivelările artificiale care sunt instalate pe străzile din Chişinău nu au fost scoase în această iarnă şi nici nu vor fi scoase.

Recenta decizie a funcţionarilor de la Primărie, cea de a le lăsa pe timpul anotimpului rece actual, i-a lăsat cu buza umflată pe cei care zilnic sunt nevoiţi să treacă peste aceste limitatoare de viteză.

Cei mai mulţi şoferi sunt pur şi simplu iritaţi de faptul că aceste capcane încă mai stau pe carosabile în timp ce afară e zăpadă.

Din cauza condiţiilor meteo dificile, trecerea peste acestea este mult mai complicată, iar în unele cazuri automobilele se pot defecta.

Iată şi motivul pentru care limitatoarele de viteză au fost lăsate pe străzi:

“După ce a fost un accident la strada Bogdan Voievod și a fost accidentată mortal o persoană, la dispoziția primarului am fost nevoiți să intervenim din nou și l-am instalat ca să nu se mai repete așa cazuri neplăcute”, a declarat șeful interimar „Exdrupo” Ștefan Racu.

Iată şi o dovadă a consecinţelor deciziei de a nu scoate limitatoarele de viteză:

“Noi în acest an la insistența primarului nu le-am demontat și ne provoacă dificultăți la 14 utilaje care s-au defectat din cauza lor, plus la asta unitățile de transport, după ce depășesc limitatorul de viteză se produce un șoc care se lasă toată masa asta de material derapant cu zăpadă și provoacă niște acumulări de zăpadă pe carosabil și suntem nevoiți să intervenim practic non-stop, anume la aceste limitatoare de viteză, dar și conducătorii auto văd care este efectul pe timp de iarnă”, a menționat Ştefan Racu pentru Realitatea.

În fine, chiar dacă aceste denivelări artificiale nu au fost demontate în această iarnă, urmează să vedem cât de întregi vor fi la primăvară. La sigur autorităţile urmează să cheltuie din nou bani pentru instalarea unor limitatoare noi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/