Chișinău: A intrat în magazin după produse, iar între timp hoții au încercat să-i spargă mașina

Atenție mare șoferi! Hoții din Chișinău  au o nouă modalitate de a da lovitura! În timp ce Dvs mergeți în magazin după produse alimentare, hoții vor încerca să vă spargă lacătul mașinii pentru a vă fura lucrurile de preț pe care le aveți în interior.

masina hot

S-a întâmplat chiar astăzi seara în parcarea magazinului Hypermarket Nr.1 situat pe strada L. Tolstoi din Chișinău. În timp ce proprietraul mașinii a intrat pe 10 minute în magazin în jurul orei 17.30, hoții au încercat să forțeze lacătul pentru a deschide ușa unui automobil Volvo XC90.

Potrivit proprietarului în interior se afla geanta cu laptopul pe care se pare că au pus ochii hoții. Din fericire aceștia nu au izbutit să deschidă ușa, însă camerele de supraveghere nu au reușit să surprindă răufăcătorii. Poza a fost încărcată pe facebook chiar de către proprietarul mașinii.

hot

Prin urmare, AutoBlog.MD vă recomandă să parcați mașina în locuri bine iluminate și să nu lăsați lucrurile de preț la vedere, pentru că ele ar putea să atragă atenția hoților.

sursa foto: cugetliber.ro, Facebook.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/