Chris Harris și Sabine Schmitz vor completa lista prezentatorilor Top Gear

Iată și o știre îmbucurătoare legată de formatul nou al emisiunii Top Gear. Nu este un secret că după plecarea lui Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond la Amazon, tot mai mulți fani Top Gear își făceau griji că noul format va fi unul plictisitor și total neinteresant din moment ce postul BBC l-a confirmat pe Chris Evans, un prezentator radio din Marea Britanie, pe post de prezentator.

top gear

Ei bine, iată că pe lângă Evans, emisiunea se pare că va mai fi prezentată de Chris Harris, renumitul jurnalist auto care are acces primul la cele mai tari supercar-uri și Sabine Schmitz, frumoasa nemțoaică care a copilărit în preajma circuitului Nurburgring, pe care ulterior avea să lucreze pe post de pilot al Ring Taxi-ului.

Partea bună este că atât Chris Harris, cât și Sabine Schmitz sunt două persoane foarte cunoscute printre iubitorii de automobile din Europa, iar odată cu ei în echipă noul format Top Gear devine din ce în ce mai interesant.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/