Comandă online la Moldasig RCA şi Cartea Verde – mai ieftine din 1 februarie

Articol de: Moldasig

Veste bună pentru conducătorii auto de la noi din ţară! Din 1 februarie au scăzut preţurile la unele servicii pe piaţa asigurărilor auto din Moldova!

Asigurările obligatorii de răspundere civilă auto şi Carte Verde sunt acum cu 15 la sută mai ieftine. Iar cea mai mare companie de asigurări de la noi din ţară – MOLDASIG, oferă noi oportunităţi clienţilor săi, care pot achiziționa aceste pachete de asigurări online, direct de pe site-ul www.moldasig.md.

Cumpără acum mai ieftin la oficiile MOLDASIG sau comandă online asigurările RCA şi Carte Verde şi le poţi primi direct la domiciliu!

Aşadar, unele servicii ale companiei de asigurare Moldasig s-au ieftinit începând cu luna februarie, iar poliţele de asigurare obligatorie internă şi externă, RCA şi Carte Verde costă mai puţin, indiferent dacă mergi la oficiile companiei sau le comanzi online pe site-ul www.moldasig.md.

Compania Moldasig, unul dintre liderii pieței asigurărilor din Republica Moldova, este în pas cu noile tehnologii și vine să ajute clienții săi să economisească timp și bani, asigurându-le cele mai accesibile tarife de pe piaţă, dar şi cele mai bune condiţii de accesare a serviciilor, cu un singur click, direct de acasă sau birou.

În secolul tehnologiilor informaţionale, clienţii Moldasig sunt cei mai favorizaţi şi mai privilegiaţi. Aceştia nu mai sunt nevoiţi să piardă din timpul lor preţios pentru a merge la filialele companiei şi a perfecta o asigurare. Acestea pot fi comandate online, oriunde te-ai afla şi orice gadget nu ai folosi, accesând site-ul www.moldasig.md. La dorinţă, poliţele pot fi livrate clientului gratuit.

După 15 ani de activitate, Moldasig se bucură de încrederea unui număr impunător de locuitori ai ţării noastre, care tot mai des apelează la serviciile companiei. Doar pe parcursul ultimului an, compania a asigurat peste 170.000 de oameni şi a achitat compensaţii şi despăgubiri în valoare de 63 de milioane de lei. Doar aşa compania cucereşte încrederea tot mai multor cetăţeni ai ţării. Creşte încrederea, creşte numărul clienţilor, creşte calitatea serviciilor – scad preţurile!

P.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/