Constantin Mihalachi este noul editor șef al AutoBlog.MD

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști auto din Moldova își anunță plecarea de pe micile ecrane. Constantin Mihalachi, fostul realizator TV care în ultimii cinci ani a fost la cârma proiectului AutoStrada, a anunțat astăzi plecarea sa din cadrul companiei General Media Grup.

“Începînd de astăzi mă dedic în totalitate mediului online și platformei AutoBlog.MD pe care am preluat-o de curând și pe care o voi dezvolta împreună cu echipa mea. Ba mai mult, din acest moment pot să anunț public și parteneriatul dintre AutoBlog.MD și unul dintre cele mai populare portaluri de știri din țara noastră UNIMEDIA. Împreună vom da naștere multor proiecte frumoase, pe care abia așteptăm să le vedeți.” a declarat editorul șef al AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi.

IMG_2885

Chiar dacă se lansează pe o piață relativ mică, AutoBlog.MD va face tot posibilul pentru a vă bucura cu cele mai frumoase știri, teste și reportaje. Avem o echipă puternică din care face parte și Anton Danici, unul dintre cei mai profesioniști producători din Moldova care a filmat sute de spoturi publicitare, filme și emisiuni televizate. Din acest motiv urmează să vedeți niște reportaje video cu o imagine ireproșabilă.

În plus AutoBlog.MD mizează pe suportul importatorilor locali cu care ne propunem să facem multe proiecte frumoase în timpul apropiat, astfel încât pasionații de mașini din țara noastră și România să se bucure de ele. Apropo, tot din România vor veni mai multe articole de analiză a pieții auto, însă despre vă vom da detalii ceva mai târziu.

În curând vom anunța și alte lucruri frumoase ce vor debuta pe AutoBlog.MD. Rămâneți aproape de noi și urmăriți-ne pe pagina noastră de facebook – AutoBlog.MD.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/