Cu un pas mai aproape de F1! Mick Schumacher va testa două monoposturi noi la Bahrain

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va testa un monopost Alfa Romeo al echipei Alfa Romeo Sauber în perioada 2-3 aprilie, în Bahrain.

În cadrul aceleiași sesiuni de antrenamente, pilotul de 20 de ani va conduce și un monopost Ferrari, relatează germanii de la Bild, potrivit ziarului Libertatea.

FOTO: autosport.com

Monopostul construit de Alfa Romeo pe care-l va conduce Schumacher junior va fi modelul C38, folosit în acest sezon şi de piloții Kimi Raikkonen şi Antonio Giovinazzi.

Mai mult, colegii de la motorsport.com scriu că fiul lui Michael Schumacher va testa și un monopost Ferrari SF90 în timpul antrenamentelor desfășurate la Sakhir. Într-una dintre zile Mick Schumacher va pilota o mașină Ferrari, iar în cealaltă un model Alfa Romeo.

În vârstă de 20 de ani, Mick Schumacher a câștigat în 2018 campionatul european Formula 3, iar în acest an participă în Formula 2 – “anticamera” Marelui Circ. La începutul acestui an, Schumacher junior s-a alăturat academiei Ferrari și face parte din academia scuderiei italiene pentru dezvoltarea carierei tinerilor piloți.

Fiul lui Michael Schumacher spune că nu simte presiunea numelui pe care îl poartă.

“Nu a fost niciodată o problemă pentru mine. Să fiu comparat cu cel mai tare pilot din istoria Formulei 1 e un obiectiv pentru mine, e idolul meu și tatăl meu, e ceva special”, a recunoscut tânărul.

Pentru Mick Schumacher, acesta va fi al doilea contact cu o mașină de Formula 1. El va conduce, însă, pentru prima oară un model din ediția în curs a campionatului.

Vezi şi: (video) Despre cel mai dificil adversar sau despre fiul său. Interviu cu Michael Schumacher, făcut public în premieră

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/