Culoarea în care e vopsit ultimul exemplar Lamborghini Aventador SV costă cât un apartament în Chişinău

Dealerul Lamborghini din oraşul Edinburg, Scoţia, are onoarea de a adăposti temporar ultimul exemplar al ediţiei limitate Aventador SV. Maşina nu este unică doar prin faptul că este cel mai nou exemplar al modelului, ci şi prin culoarea sa care este din paleta destinată supercarului Porsche 918 Spyder!

Reprezentanţii Lamborghini Edinburgh au declarat că ultimul Aventador SV a trecut prin cel mai complex proces de personalizare dintre toate maşinile ediţiei limitate. Una dintre cele mai importante stadii a fost vopsirea supercarului, optându-se pentru culoarea Liquid Metal Blue, care este aplicată în 12 straturi.

Potrivit colegilor de la Autoevolution, o asemenea culoare exclusivă era oferită opţional pentru Porsche 918 Spyder, în schimbul a circa 65.000 de dolari! Cu o asemenea sumă de bani îţi poţi cumpăra un apartament bun cu două sau trei camere în Chişinău.

De menţionat că vopseaua scumpă nu a fost aplicată doar pe caroserie, ci şi pe elementele care iniţial erau de culoare neagră. Totodată, aceasta a acoperit şi elementele din fibră de carbon care nu au fost vopsite într-o altă culoare. Frumosul supercar a primit şi un set de jante cu multiple spiţe, vopsite într-o culoare aurie.

Vezi şi: (foto) Premieră în Chișinău! Un atelier auto îţi poate personaliza mașina cu ajutorul unei tehnici speciale

Dealerul din Scoţia a mai adăugat că maşina construită la comandă este rezultatul a luni de zile de muncă, a numeroase apeluri şi deplasări în Italia.

Amintim că Lamborghini Aventador SV a fost prezentat în premieră în anul 2015. Iniţialele SV provin de la cuvântul Superveloce, care se traduce ca “foarte/extrem de rapid”. Versiunea Aventador SV este cu 50 de kilograme mai uşoară decât modelul obişnuit, dar şi cu 50 de CP mai puternică (750 CP).

Vezi şi: (video) Oferta zilei: Se vinde un Lamborghini Aventador SV împreună cu o barcă făcută în stilul maşinii

Datorită unei aerodinamici optimizate, alături de o suspensie îmbunătăţită, un Aventador SV accelerează de la 0-100 de km/h în 2.8 secunde, în timp ce viteza maximă atinge 350 de km/h.

Preţul minim al unei astfel de maşini cerut oficial de Lamborghini a fost de 330.000 de euro.

Vezi şi: (foto) Rolls-Royce aduce la Geneva un Ghost „prăfuit” cu diamante

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/