Detroit 2017: Transmisiune LIVE de la standul companiei BMW

BMW a ales Salonul Internaţional Auto din America de Nord (NAIAS) de la Detroit, ce are loc în perioada 8-22 ianuarie 2017, pentru a găzdui premiera mondială a noului BMW Seria 5 Sedan şi premiera în SUA a BMW Concept X2.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW Seria 5 G30 – Premieră

Vezi şi: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – BMW X2 Concept

De asemenea, portofoliul din standul BMW mai cuprinde noul hybrid plug-in BMW 530e iPerformance, sportivul BMW M550i xDrive şi luxosul BMW Seria 6.

Gama de modele BMW Seria 6, care va intra pe piaţă în primăvara anului 2017, oferă noi completări atractive pentru lista sa de echipamente opţionale. Exclusive pentru BMW Seria 6 Coupé, BMW Seria 6 Cabriolet şi BMW Seria 6 Gran Coupé, opţiunile adaugă accente de exterior şi interior atractive, care prezintă în mod intens caracterul sportiv al celor trei modele din clasa de lux.

Vezi şi: (foto) Noul BMW 530e iPerformance este un sedan sport care poate consuma doar doi litri de carburant la 100 de km parcurși

Vezi şi: (foto) Noul BMW M550i xDrive debutează la Salonul Auto de la Detroit

În plus, BMW ConnectedDrive va prezenta o selecţie de servicii noi.

Conferinţa de presă a bavarezilor va începe la 9 ianuarie 2017, de la ora 17:45, ora Moldovei.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/