Detroit 2017: Transmisiune LIVE de la standul companiei Toyota

Constructorul japonez Toyota se pregăteşte să arate pe standul său de la Salonul Auto de la Detroit o armată de maşini – cel puţin 45!

Exponatul principal va fi noua generaţie a sedanului business Toyota Camry, care va fi dedicat iniţial pentru piaţa nord-americană. Deocamdată mai multe detalii despre această maşină nu au fost oferite.

Vezi şi: (foto) Noua generaţie Toyota Camry va fi prezentată la începutul lunii ianuarie

De asemenea, Salonul Auto de la Detroit va fi şi locul unde va avea loc premiera repetată a crossoverului C-HR, chiar dacă varianta sa americană a fost arătată la Salonul Auto de la Los Angeles.

Automobilele care urmează să ajungă aici vor fi aduse din Turcia, acolo unde se fac şi modelele dedicate pieţei europene.

Linia de maşini hibride pe care o vor vedea vizitatorii la stand va fi completată de modele Prius, Prius Prime şi Mirai.

Totodată, Toyota planifică să aducă la Detroit automobilele modificate şi arătate deja la festivalul de tuning SEMA, printre care se numără Corolla Extreme, Prius G şi un Land Cruiser 200 cu un motor care produce 2.000 de CP.

Toyota a preferat să-şi organizeze evenimentul mai spre seară, astfel încât va începe la ora 19:30, ora Moldovei.

https://youtu.be/wEJbZJQVpFM

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/