Din 14 mai pe Autoblog.MD debutează AUTOVOT MOLDOVA 2018. Marele premiu iPhone 8!

Din 14 mai 2018 pe AutoBlog.MD se vor întâmpla niște lucruri deosebit de frumoase! Începând cu ziua de luni și până în 12 iunie, toți utilizatorii AutoBlog.MD au posibilitatea să aleagă cea mai populară mașină nouă lansată pe perioada ultimului an în țara noastră.

Este pentru prima dată când pasionații de automobile din Moldova pot participa într-un concurs de popularitate fără intervenția noastră, echipa AutoBlog.MD, sau a altor specialiști din domeniu. Concursul AUTOVOT a fost preluat de la colegii de la AutoMarket.ro, care l-au lansat 12 ani în urmă în România, timp în care a devenit unul dintre cele mai populare concursuri auto desfășurate peste Prut.

“Mă bucur că putem lansa AUTOVOT în Moldova și le mulțumesc colegilor de la AutoMarket.ro pe această cale. Am urmărit foarte atent desfășurarea acestui concurs în România în ultimii doi ani și mi-am dorit foarte mult să îl aducem și în Moldova.

De ce m-a impresionat atât de mult? Pentru că mașinile intrate în concurs nu țin de segmentele din care fac parte, acestea fiind divizate doar în două clase – accesibile și premium. Deci este un concurs de popularitate care se aseamănă cu concursurile Mașina Anului în care participă automobilele lansate pe piață în ultimul an și în care nu se ține cont de segmentarea de pe piața automobilelor noi.

Chiar dacă doar o singură persoană va câștiga marele premiu, sunt sigur că toată lumea care va vota se va bucura de o experiență interesantă, având astfel posibilitatea de a verifica dacă modelele alese sunt la fel de apreciate și de restul publicului. Abia aștept să vedem ce mașini vor câștiga în cele două clase și cine va fi câștigătorul care va primi marele premiu”, a declarat Constantin Mihalachi, redactorul șef AutoBlog.MD.

Premiul mare – iPhone 8

Orice concurs presupune și premii. Noi ne-am dorit să oferim un premiu pe măsură și din acest motiv punem la bătaie un iPhone 8 64 GB care poate fi câștigat de orice vizitator al site-ului care va vota cel puțin o singură dată în concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018!

Mai multe voturi – mai multe șanse de câștig!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 se va desfășura între 14 mai și 12 iunie. În total vom avea 32 de dueluri, iar asta înseamnă că fiecare participant poate avea la final de concurs un maxim de 32 de voturi, respectiv 32 de șanse de câștig!

Ideea este ca în fiecare zi pe AutoBlog.MD să intre un nou duel, care va dura 24 de ore. Vor intra în concurs doar acei vizitatori care își vor da consimțământul ca votul lor să fie distribuit pe Facebook.

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

Din 14 mai accesați zilnic AutoBlog.MD pentru a vota cea mai populară mașină din Moldova! Mai multe voturi, mai multe șanse de a câștiga un iPhone 8!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/