Din 22 ianuarie 2018 apreciază toate avantajele noului sedan de clasă business

Articol de: Toyota Moldova

Absolut noul sedan de clasă business Toyota Camry de a 8-a generație este disponibil deja în Moldova!

Începând cu 22 ianuarie 2018 modelul este disponibil la Toyota Centru Chișinău “Continent”.

Vezi şi: (video) Noua Toyota Camry a ajuns în Moldova. Iată cum arată şi cât costă

Toyota Camry își merită pe bună dreptate titlul de unul dintre cele mai populare automobile în peste 100 de țări. Prima generație Toyota Camry a apărut în 1982, iar de atunci numărul automobilelor Camry vândute în lume este estimat la zeci de milioane.

Noua generație Toyota Camry nu este doar o versiune îmbunătățită a sedanului îndrăgit. Modelul celei de-a opta generații a fost dezvoltat “de la zero”, fapt pentru care au fost proiectate mii de piese noi. Automobilul a fost construit pe platforma inovatoare unificată Toyota New Global Architecture (TNGA), ceea ce a permis reducerea centrului de greutate și creșterea semnificativă a rigidității caroseriei.

Datorită platformei TNGA, precum amortizoarelor și suspensiei spate complet noi, Toyota Camry se manifestă prin manevrabilitatea sa inegalabilă și prin silențiozitatea legendară a mersului.

Sedanul de clasă business a primit un aspect nou, mai sportiv, mai expresiv și mai emoțional. Special pentru noul model au fost create patru nuanțe noi pentru exterior: alb sidefat clasic, gri elegant, maro nobil și roșu rafinat.

Platforma nouă TNGA a făcut posibilă creșterea ampatamentului cu 50 mm, astfel încât interiorul automobilului a devenit mai spațios. Datorită liniei joase a capotei și poziției verticale a pupei, vizibilitatea drumului din față a fost îmbunătățită, iar urcarea șoferului a devenit mai comodă.

Dezvoltatorii au lucrat minuțios la îmbunătățirea confortului în interiorul automobilului. Izolarea de la toate tipurile de zgomot a devenit mai bună, iar liniile în designul interior sunt mai armonioase.

Versiunile Prestige și Premium ale noii Camry sunt dotate cu sistem de siguranță activ Toyota Safety Sense (TSS), care include sistemul de control al vitezei de croazieră, faza lungă automată, frânarea de urgență, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și sistemul de notificare în caz de ieșire de pe banda de circulație.

Tehnologiile inovatoare implementate în sistemul TSS îi permit șoferului să se simtă confortabil la volan și să contribuie la crearea condițiilor de siguranță pe șosea.

Pentru prima dată în Camry este instalat un ecran multi-informativ de 7 inch și un sistem multimedia complet nou Toyota, cu o unitate de navigație GO și un ecran tactil cu diagonala de 8 inci.

Sistemul audio profesional JBL cu 9 difuzoare și un subwoofer, proiectat special pentru noua Camry, îți permite să te bucuri de melodiile preferate în fiecare călătorie.

Pe piața din Republica Moldova noua Toyota Camry este prezentată în patru versiuni: Comfort, Elegance, Prestige, Premium*. Automobilul este disponibil cu un propulsor 2.5** litri benzină, cu o putere de 181 CP (133 kW) și o transmisie automată cu 6 trepte.

Noua și rafinata Toyota Camry reprezintă combinația perfectă a designului și a tehnologiilor moderne cu tradițiile și valorile respectate ale modelului Camry. Vizitați centrul oficial de distribuție Toyota din Moldova, asigurați-vă de acest lucru și alegeți propria Toyota Camry.

Noua Toyota Camry – tehnologii pentru o generație înainte!

Pentru informații suplimentare despre Toyota Camry, inclusiv prețuri, vă rugăm să contactați Toyota Centru Chișinău “Continent”, tel.: 022/79 14 77,  www.toyota.md

* Denumirile versiunilor sunt strict convenționale, fiind utilizate exclusiv din motive de conveniență în distribuirea seturilor de parametri ale automobilului și pot fi diferite sau absente în alte documente sau materiale.

** Valorile sunt indicate în mod convențional și pot diferi ușor de capacitatea motorului.

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/