După o Cheie Roşie, Volvo Cars lansează o Cheie Portocalie. Care îi este menirea

Volvo Cars lansează Care Key, sistemul care permite oricărui deținător de automobil Volvo să seteze o limită de viteză atât pentru sine cât și pentru membrii familiei sau prietenii apropiați. Care Key va fi un standard pentru toate modelele Volvo, începând cu anul 2021.

Conducătorii de autovehicule Volvo vor putea seta o limită superioară de viteză înainte de a împrumuta mașina familiei sau altor șoferi mai tineri și mai neexperimentați, precum aceiași adolescenți care au obținut permisul de conducere recent.

Lansarea Care Key este continuarea anunțului pe care Volvo Cars l-a făcut la începutul acestei luni în ceea ce privește setarea vitezei maxime de 180 de km/h pentru toate autoturismele produse începând cu anul 2020, cu scopul de a trimite un semnal puternic de alarmă asupra pericolelor la care se expun șoferii care conduc cu viteză excesivă.

Hakan Samuelsson, CEO Volvo Cars, a afirmat că își dorește să inițieze o conversație despre dreptul sau chiar obligația producătorilor auto de a instala tehnologii în interiorul mașinilor care să fie capabile să schimbe comportamentul deținătorilor acestora. Acum că această tehnologie este disponibilă pentru utilizare, discuția devine și mai importantă.

Limitarea vitezei la 180 km/h și Care Key fac parte din această inițiativă și ilustrează modul în care producătorii auto pot deveni responsabili activi în încercarea de a reduce la zero decesele în trafic, prin susținerea unui comportament mai responsabil al șoferilor.

“Credem că un producător auto are responsabilitatea de a contribui la îmbunătățirea siguranței în trafic. Anunțul nostru recent legat de limitarea vitezei se potrivește acestui mod de gândire, iar Care Key este un alt exemplu în acest sens”, a spus Samuelsson.

Mulți șoferi doresc să aibă posibilitatea de a împrumuta mașina prietenilor sau familiei, dar nu sunt siguri despre cum pot avea certitudinea că aceștia vor fi în siguranță. Care Key oferă o soluție bună și un sentiment liniștitor suplimentar.

În afara avantajului siguranței potențiale, funcționalități precum limitarea vitezei și Care Key pot oferi conducătorilor Volvo un beneficiu financiar. În prezent, Volvo Cars invită companiile de asigurări de pe mai multe piețe la discuții în vederea conceperii unor oferte speciale, favorabile comunității Volvo care utilizează aceste măsuri de siguranță.

Ofertele și condițiile specifice vor depinde de circumstanțele piețelor locale, însă în curând ar putea fi anunţată prima înțelegere din seria de acorduri încheiate cu firmele naționale de asigurări din Suedia.

Vezi şi: Volvo a creat Cheia Roşie. Care este scopul acesteia şi de ce ar fi bine să o ai când va fi disponibilă

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/