EXCLUSIV: AutoBlog.MD anunță colaborarea cu Automedia și prezintă viitoarea mașină a lui Vladimir Putin surprinsă în teste!


AutoBlog.MD continuă să se dezvolte și anunță colaborarea cu compania germană Automedia specializată în descoperirea automobilelor camuflate aflate în teste și fotografierea acestora. Astfel, AutoBlog.MD este singurul site auto din Moldova care încheie o asemenea colaborare și va deține drepturile exclusive pe teritoriul țării noastre asupra pozelor efectuate de specialiștii Automedia .

“De ceva timp monitorizăm un interes sporit al vizitatorilor AutoBlog.MD pentru pozele spion surprinse în teste în diferite părți ale continentului european. Din acest motiv am decis să avem o colaborare oficială cu autorii acestor poze. Începând de astăzi pe AutoBlog.MD vom avea în jur de 30 de știri lunar dedicate doar prototipurilor aflate în teste, iar în plus vom publica și câteva randări ale viitoarelor modele de serie efectuate pe baza pozelor spion.

Odată cu acest pas, AutoBlog.MD își demonstrează devotamentul față de vizitatorii săi și dorința de dezvoltare a celui mai vizitat site de știri auto din Moldova!” a declarat Constantin Mihalachi redactorul șef AutoBlog.MD.

Trecând la prima galerie de poze spion, aflați că astăzi în nordul Suediei a fost surprinsă în teste pe un lac înghețat viitoarea limuzină a lui Vladimir Putin. Chiar dacă inițial se credea că este vorba despre o limuzină chineză, spionii Automedia au reușit să afle că prototipul testat face parte din proiectul Kortezh.

Vezi şi: (foto) Este oficial! Așa va arăta mașina lui Putin și Medvedev

Mașina va fi construită în patru versiuni de caroserie – limuzină, sedan (ca și mașina din poze), SUV și monovolum. Orice rus cu dare de mână își va putea procura o asemenea mașină, urmând ca și Vladimir Putin să beneficieze de un asemenea model deja în acest an.

Vezi şi: (foto) Viitoarea limuzină a preşedintelui Putin va putea fi cumpărată de oricine

Din informațiile pe care le avem specialiștii de la Porsche au fost recrutați să lucreze la motorul mașinii, care se presupune că va fi un imens V12.

Vezi şi: (foto) Ruşii au prezentat un motor V12 Quadro Turbo. Agregatul ar putea fi instalat pe limuzina prezidenţială

Foto: Automedia

 

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/