Ferrari va sărbători 70 de ani de existenţă la Salonul de la Paris. Iată ce va prezenta

Compania Ferrari va pregăti 350 de maşini unice cu ocazia aniversării a 70 de ani de existenţă, eveniment pe care îl va sărbători în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Informaţia a fost confirmată pentru Autocar de către directorul de marketing a mărcii, Enrico Galliera, la festivalul Cavalcade care a avut loc recent în Veneţia.

Vezi şi: (foto/video) No comment: Trei exemplare LaFerrari accidentate într-o zi

ferraritdf2016
FOTO: autocar.co.uk

“Toată echipa din Maranello şi-a amintit de istoria Ferrari de-a lungul celor 70 de ani şi au încercat să aleagă cele mai interesante automobile create vreodată, care se remarcă foarte bine printr-un exterior şi interior”, a spus Galliera.

Având la bază o colecţie de 70 cele mai impresionante modele din istoria Ferrari, italienii vor construi atâtea versiuni speciale pentru fiecare model din gama actuală.

În prezent, Ferrari comercializează decapotabila California T, coupeul 488 GTB, roadsterul 488 Spider, coupeul F12berlinetta şi supercarul cu patru locuri GTC4 Lusso.

“Acest lucru înseamnă că vom asambla şi vom vinde 350 de maşini, câte 70 de maşini unice în felul său, create pe baza fiecărui model pe care îl avem în gamă acum”, a mai menţionat directorul Ferrari.

FOTO: caranddriver.com
FOTO: caranddriver.com

Automobilele vor fi pregătite de specialiştii atelierului Tailor-Made care se ocupă de personalizarea maşinilor mărcii.

Ultimul Ferrari special a fost supercarul F12tdf, construit pe baza modelului Berlinetta.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/