(foto) 5.5 metri de lux. Noul Genesis G90 facelift a primit versiunea Limousine

Noul Genesis G90 facelift este de astăzi disponibil în Coreea de Sud pentru a fi cumpărat în cea mai scumpă versiune – 5.0 Limousine Prestige. O astfel de maşină se deosebeşte de cea obişnuită printr-un ampatament extins cu 290 mm şi o lungime mărită până la 5.495 mm respectiv.

Pe de altă parte, ca şi sedanul de bază, versiunea alungită actualizată are acum un design complet noul al părţii frontale şi posterioare, unul care nu mai poate crea confuzii în trafic în comparaţie cu modelul pre-facelift. În același timp, sedanul lung este mai greu cu numai 45 kg – 2.270 kg.

De ampatamentul mărit beneficiază pe deplin pasagerii care sunt transportați pe scaunele individuale din spate. Ca şi anterior, într-o astfel de maşină, se oferă un suport extins pentru picioare, standard, doar pentru pasagerul din dreapta, buzunare suplimentare, dar şi corpuri de iluminat mai mari pe inserţiile extinse de pe montanţii centrali.

Încă o deosebire de un sedan obişnuit este tapiţeria mult mai premium, una semi-anilină aplicată sub forma unei texturi frumoase, acum nu doar pe scaune, dar şi pe căptuşeala tunelului central.

Mici mese pliante sau posibilități de transformare a fotoliilor chiar în locuri de dormit prin înclinarea mai mare a spătarelor nu au fost disponibile anterior, dar şi nici acum. Pasagerii vor avea acces şi se vor bucura de comenzi pentru reglare electrică a scaunelor cu ventilare, încălzire şi masaj, sistem multimedia individual cu tablete, sistem de climatizare în patru zone, sistem audio performant, inserţii din lemn natural şi altele.

Noul Genesis G90 Limousine este oferit numai în combinaţie cu cel mai scump nivel de echipare, Prestige, dar şi cu cel mai performant motor, un V8 de 5.0 litri cu 425 CP, care printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte transmite puterea către un sistem de tracţiune integrală HTRAC cu ambreiaj multi-disc pentru conectarea punţii faţă.

Preţul de start al maşinii porneşte în Coreea de Sud de la 138.000 de dolari, fiind cam cu 1/3 mai scump decât sedanul obişnuit cu motor V8.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/