(foto) ABT îi măreşte puterea lui Audi SQ7 şi îl îmbracă în “haine” noi

Atelierul de tuning ABT Sportsline va prezenta publicului larg propria versiune a modelului Audi SQ7. Maşina arată foarte impunător şi îl va bucura pe proprietar cu cei 520 de CP care îl pun în mişcare.

Surplusul de putere s-a datorat instalării unui modul de performanţă numit ABT Power.

Dacă standard un Audi SQ7 produce 435 cai putere şi 900 Nm de cuplu, după toate modificările făcute de atelier cifrele cresc până la 520 de cai putere şi un cuplu maxim de 970 Nm.

Vezi şi: (foto) JE Design este primul atelier care oferă un program de tuning pentru noul Audi SQ7

ABT Sportsline mai menţionează că pentru Audi SQ7 a fost pregătit un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, care face ca maşina să sune cu adevărat mai frumos.

De asemenea, SUV-ul german mai beneficiază şi de o suspensie pneumatică modificată, datorită căreia aderenţa maşinii cu partea carosabilă a fost îmbunătăţită.

Vezi şi: (foto) ABT a prezentat versiunea finală a programului de modificări pentru noul Audi Q7

ABT Audi SQ7 va putea fi recunoscut în trafic datorită unui kit exterior aerodinamic care îl deosebeşte radical de modelul care vine din uzină. Pe lângă multitudinea de elemente noi, unele fiind din fibră de carbon, toate împreună contribuie la o distribuţie optimizată a curenţilor de aer.

Jantele ABT Sport GR în culoare matte black măsoară 22 de inci.

Din câte mai putem observa, habitaclul are o culoare a tapiţeriei care se aseamănă cu cea a caroseriei, cusături de culoare albă amenajate frumos şi evident inserţii din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/