(foto) ABT se ocupă de Audi R8 V10 plus, dar are un motiv pentru care nu umblă la motor

ABT Sportsline continuă să ne descifreze automobilele modificate pe care planifică să le prezinte la Salonul Auto de la Geneva. Următorul pe listă este coupeul Audi R8.

Noul proiect al specialiştilor germani este bazat pe varianta de top a modelului – V10 plus. Ca o remarcă în comunicatul de presă emis, maşina este orientată pentru clienţii care consideră că automobilul din uzină nu arată destul de atletic/sportiv.

Vezi şi: (foto/video) Audi TT RS-R Special Edition va fi construit în doar 50 de exemplare

Audi R8 V10 plus by ABT Sportsline va fi pus în mişcare de motorul standard cu 10 cilindri care produce 610 CP. ABT spune că poate mări puterea agregatului doar cu 20 CP, dând de înţeles că un surplus mai mare ar diminua durabilitatea în timp a propulsorului. (?)

Cei 20 de cai se adaugă datorită instalării unui eşapament din oţel inoxidabil şi o optimizare mai bună a curenţilor de aer.

Cele mai multe modificări s-au făcut la exterior şi automobilul evident că bucură ochii. Audi R8 V10 plus a primit un kit exterior aerodinamic care diferă complet de cel din uzină şi este făcut tradiţional cu elemente din fibră de carbon.

O atenţie mare a fost acordată şi jantelor forjate exclusive de 19 şi 20 de inci ABT High Performance ER-F şi ABT High Performance GR.

La capitolul modificări tehnice se mai adaugă nişte arcuri noi ale suspensiei şi o bară stabilizatoare sport. Adăugarea acestora a permis reducerea greutăţii cu 50 de kilograme, fapt care va spori manevrabilitatea maşinii.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

În habitaclu se va găsi o tapiţerie de culoare neagră, multă Alcantara şi fibră de carbon, dar şi logouri ale firmei.

Clienţii interesaţi de mai multe detalii, dar şi preţ, nu au decât să-i contacteze pe cei de la ABT în mod individual.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/