(foto) Accident în centrul Chişinăului. Un sedan Audi s-a ciocnit cu un SUV al SPPS

Nicio zi în traficul din capitală nu poate trece fără accidente. Chiar dacă astăzi pe majoritatea străzilor din Chişinău se circulă fluent din cauza lipsei unui număr mare de maşini, unul s-a înregistrat chiar în centrul oraşului.

Un martor ocular a surprins urmările unui accident care a avut loc la intersecţia străzilor Serghei Lazo şi Mitropolit Dosoftei. Un sedan Audi A6 înmatriculat în Bacău, România, s-a ciocnit de un SUV VW Touareg al Serviciului Pază şi Protecţie de Stat.

Circumstanţele producerii accidentului nu se cunosc deocamdată şi nici cine se face vinovat. Cert este faptul că partea frontală a automobilului de peste Prut este grav avariată, în timp ce la maşina de teren ar fi fost afectată o parte laterală.

Martorul ocular care ne-a trimis imaginea la adresa redacţiei a remarcat o acţiune stranie a conducătorului SUV-ului. Acesta a scos rapid plăcuţele de înmatriculare de pe maşina care ar fi una dintre cele şapte noi comandate şi importate recent.

Vezi şi: (video) Crash test pentru un Audi A8 în centrul oraşului Tallinn. Premierul Estoniei se afla la bord

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/