(foto) Accidentul cu maşina răsturnată pe drumul spre Rezina. Detalii despre ce s-a întâmplat

(update 06.02.2019) Un bărbat și fiul său au scăpat ca prin minune, după ce Mercedes-ul în care se deplasau, echipat cu anvelope de vară, a derapat de pe traseu și s-a lovit violent într-un copac.

Automobilul a fost găsit răsturnat și fără plăcuțe de înmatriculare, în dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08:55, pe marginea traseului R-20 din raionul Orhei, scrie deschide.md

Potrivit Marianei Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, angajații INP au găsit la fața locului un automobil de marca Mercedes E 200, culoare verde, fără numere de înmatriculare. Automobilul era lovit într-un copac de pe marginea traseului, iar în zonă nu se afla nici o persoană.

Ulterior, la volanul unui alt automobil s-a apropiat conducătorul automobilului avariat, un bărbat în vârstă de 48 de ani, locuitor al satului Voroteț, Orhei.

“Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că în acea dimineaţă se deplasa spre orașul Orhei la volanul automobilului, iar ca pasager îl avea pe feciorul său în vârstă de 26 de ani, când într-o curbă, pe asfalt umed, a derapat de pe traseu, iar automobilul s-a răsturnat şi s-a oprit într-un copac. Atât șoferul cât și pasagerul nu au avut de suferit. Ca urmare a testării alcoolscopice, s-a constatat concentrația de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Bețivu.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.


(05.02.2019) Accident spre Rezina. Un Mercedes cu anvelope de vară s-a răsturnat în decor

Un automobilist originar din Orhei, în timp ce efectua o deplasare prin raion, s-a oprit la faţa locului unui accident rutier crezând că cineva are nevoie de ajutor. Din fericire, nimeni nu se afla în interiorul şi nici în preajma Mercedes-ului răsturnat în decor.

Apropiindu-se de automobil pentru a-i analiza starea şi pentru a imortaliza imaginile din acest articol, martorul ocular a observat că maşina nu are nici plăcuţe de înmatriculare şi nici anvelope de iarnă.

Lipsa anvelopelor corespunzătoare ar fi principala cauză a accidentului, chiar dacă, potrivit prognozei meteo, temperatura de afară era pozitivă în ultimele ore. Mai multe detalii, inclusiv despre posibile victime, nu se cunosc deocamdată.

Vezi şi: (video) Anvelopele de iarnă vs cele all-season. Test de eficienţă pe maşini cu tracţiune faţă şi integrală

Vezi şi: (video) Descoperire revoltătoare: Anvelope de „curse” pe un microbuz de rută din Chişinău

FOTO: facebook.com/colea.zagorodniuc
FOTO: facebook.com/colea.zagorodniuc
FOTO: facebook.com/colea.zagorodniuc
FOTO: facebook.com/colea.zagorodniuc
FOTO: facebook.com/colea.zagorodniuc

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/