(foto) Acestă maşină va debuta la Geneva, are un V8 de 9.0 litri şi poate atinge peste 500 de km/h

Compania necunoscută Corbellati, localizată undeva în Europa, a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Geneva din acest an cel mai rapid hipercar din lume!

Automobilul super sport botezat Missile (Rachetă), potrivit creatorilor, va putea dezvolta o viteză maximă care va depăşi 500 km/h!

Deocamdată, din singurele informaţii disponibile, Corbellati Missile are la bază un șasiu fabricat din fibră de carbon. Acelaşi material este folosit şi pentru panourile caroseriei.

Lungimea mașinii este de 4.670 mm, lățimea – 2.040 mm, înălțimea – 1.170 mm, ampatamentul – 2.850 mm, iar garda la sol – 120 mm.

“Sub capotă” se va afla un motor V8 bi-turbo de 9.0 litri, care este capabil să producă în total 1.825 CP şi 2.350 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una cu şase trepte, iar tracţiunea pe puntea din spate.

Vezi şi: (video) Devel Motors a prezentat în Dubai maşina de serie cu 5007 CP şi un SUV brutal cu şase roţi

Hipercarul Missile mai este dotat cu diferenţial autoblocabil, suspensie pneumatică cu nivelare automată a caroseriei, mecanisme de frânare carbono-ceramice cu discuri de 396 de mm şi câte şase pistoane în etriere. Jantele vor măsura 20 de inci, iar anvelopele 265/35 în faţă şi 345/30 în spate.

Mai multe detalii urmează să le aflăm peste 45 de zile!

În prezent, titlul de cel mai rapid hipercar din lume îi aparține modelului Koenigsegg Agera RS. În luna noiembrie a anului trecut, pe un drum public, mașina a putut să accelereze până la 447 km/h. Pe lângă recordul de viteza maximă, aceasta a stabilit încă câteva recorduri de viteză.

Vezi şi: (video) Koenigsegg Agera RS a reuşit să stabilească cinci recorduri de viteză într-o singură zi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/