(foto) Acum mai poţi ieşi în câmp cu el? Brabus a început să modifice noul pick-up Mercedes-Benz

Atelierul german de tuning Brabus a prezentat primul program de tuning pentru primul pick-up de serie a companiei Mercedes-Benz – noul X-Class.

Modificările afectează atât look-ul maşinii, cât şi partea tehnică, iar reprezentanţii companiei dau asigurări că soluţiile pe care le pun la dispoziţie nu îi afectează deloc caracterul practic.

Partea frontală a devenit acum mai agresivă. Se remarcă o nouă grilă a radiatorului şi o bară de protecţie care include corpuri de iluminat pe bază de LED-uri. Împreună cu alte două noi montate pe acoperiş, acestea se aprind automat odată cu acţionarea luminii de drum în faruri.

Şi posteriorul îi arată diferit, stilat. Sub bara de protecţie au fost aranjate frumos terminaţiile eşapamentului modificat, care acum sunt două duble.

Completează modificările exterioare şi nişte jante cu şapte spiţe duble Monoblock X, de 20 de inci, care vin cu anvelope de mărimi 285/45 R 20, marca Continental, Pirelli sau YOKOHAMA.

Din punct de vedere tehnic, Brabus poate deocamdată spori puterea motorului de pe versiunea X 250d cu un kit de performanţă numit D4 PowerXtra. Dispozitivul se poate monta/demonta uşor în orice centru Mercedes-Benz în mai puţin de o oră şi adaugă propulsorului turbo diesel cu patru cilindri şi volum de 2.3 litri, alţi 21 CP şi 60 de Nm.

Drept rezultat, puterea a crescut de la 190 la 211 CP şi cuplul de la 450 la 510 Nm (disponibil între 1.500 – 2.500 rpm). Astfel, acum acceleraţia 0-100 de km/h o realizează în 11.5 secunde.

Vezi şi: (foto) Brutal sau sportiv. Pickup Design modifică frumos noul Mercedes-Benz X-Class

O altă specialitate a Brabus pentru noul Mercedes X-Class este dezvoltarea de opțiuni exclusive pentru interior. Gama de produse include inserţii din oțel inoxidabil, precum și componente din aluminiu, cum ar fi pedalele sau suportul pentru piciorul stâng.

Pentru a crea habitacluri adaptate cerințelor personale ale clienţilor, în fiecare detaliu, magazinul de tapițerie al atelierului este gata să le prelucreze cu materiale fine într-o varietate practică de culori și tipuri, utilizându-se numai cea mai bună piele și Alcantara.

Brabus nu a anunţat costul modificărilor disponibile pentru X 250d, însă în schimb a menţionat că pregăteşte un kit de performanţă şi pentru modelul X 350d, cea mai puternică versiune cu motor diesel prezentată acum câteva săptămâni.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/