(foto) Ai un Mercedes-Benz G 500 şi câţiva bani în plus? Iată cum ţi-l poate modifica Brabus

Brabus nu ai uitat de Mercedes-Benz G Class şi a prezentat recent un nou pachet de tuning, de această dată fiind disponibil pentru modelul G 500 cu 421 CP. Astfel, motorul V8 de 4,0 litri a primit pachetul de performanță Brabus B40 – 500 PowerXtra. Mulțumită acestuia, unitatea oferită de Mercedes-Benz pe Clasa G dezvoltă 493 CP și 710 Nm.

b16aa0023

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,7 secunde, o valoare impresionantă pentru o mașină care cântărește aproximativ 2,5 tone. Conform oficialilor Brabus, din motive de siguranță, Brabus a limitat viteza maximă la 220 km/h.

Alături pachetul de performanță, Brabus a adăugat și o evacuare nouă care folosește un sistem activ de management al sunetului. De asemenea, pentru un plus de agresivitate, terminațiile sistemului de evacuare au fost montate pe ambele părți ale vehicului.

Din punct de vedere estetic, Brabus a optat pentru instalarea pachetului Widestar, kit devenit deja celebru. Acesta oferă spoilere modificate, jante noi de 23 de inci, praguri îmbunătățite și o capotă specială. Cel mai probabil, modelul gândit de Brabus va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sursa: auto-bild.ro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/