(foto) Ai un prieten pasionat de maşini şi off-road? Iată 10 lucruri pe care i le poţi dărui

Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De regulă, sezonul estival începe de la 1 mai şi ţine până la 1 octombrie, perioadă în care escapadele în sânul naturii sunt foarte dorite.

De aceea, dacă ai un prieten, proprietar al unei maşini off-road, şi împreună sau cu mai mulţi prieteni planificaţi să vă petreceţi câteva zile departe de jungla urbană şi de locul de muncă, atunci iată 10 lucruri utile pe care ar trebui să le aveţi şi să le luaţi cu voi.

Totodată, cele 10 obiecte din lista de mai jos pot fi nişte cadouri cu adevărat preţioase.

1. Dacă îti plac ieşirile în aer liber sau vrei să-ţi impresionezi prietenii, această canistră care are câteva secrete este cadoul ideal. Pe care să-l primeşti de la prietena sau soţia ta! Se numeşte Jerry Can şi este fabricat în Danemarca, manual, din metal reciclat. Este pentru cei mai rafinaţi cunoscători care, când ajung în vreun camping, vor să savureze un Bourbon învechit în butoaie de stejar…

lucruri utile pentru pasionatii de masini_06

2. Husa de scaun tactică este un cadou impresionant. Costă doar 100 de dolari, dar oferă în schimb o mulţime de buzunare şi spatii pentru depozitare. Orice iubitor de natură, vânătoare sau pescuit o va îndrăgi!

lucruri utile pentru pasionatii de masini_05

3. Ai nevoie de un topor bun la toate? Inclusiv la tăiat tabla în caz că rămâi blocat în maşină? Se numeşte Operator Axe şi costă 160 de dolari. Puţin, dacă ne gândim că are o mulţime de funcţii şi poate fi o unealtă ideală pentru ieşirile în aer liber.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_02

4. Dacă ai maşină de off-road trebuie să ai în portbagaj o funie Bubba Rope. Adică o sufă dintr-un nailon special care este subţire, dar care poate tracta vehicule cu o putere cuprinsă între 9 tone şi… 60 de tone. Totul, cu o funie care costă sub 200 de dolari şi care intră într-un torpedou normal.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_03

5. Vine vara, aşa că sigur ai nevoie de un grătar ca lumea. Dar de ce să nu cumperi un grătar inedit, aşa cum nu mai are nimeni? Costă doar 120 de dolari şi se strânge exact ca o geantă de scule de pe vremuri. Uşor de curăţat şi incredibil de atrăgător, acest grătar e fabricat să te ţină o viaţă întreagă.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_04

6. Luminoodle este numele acestei sfori de… lumini. O sfoară care se montează uşor oriunde, fie că stai cu cortul, fie că dormi în maşină, cu întrerupător şi reglaj de intensitate. Astfel, cu un consum extrem de mic direct de la bateria maşinii, poţi transforma toată tabăra într-un loc iluminat ca ziua.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_08

7. Eşti iubitor de natură? Atunci ai nevoie de o remorcă de off-road. Se numeste Turtleback şi costă 17.495 de dolari. Cam mult, dar în această remorcă ai tot ce trebuie pentru supravieţuire: bucătărie, rezervor de apă, cort integrat şi o mulţime de alte accesorii. Plus un şasiu ranforsat şi tablă antiglonţ care poate rezista şi unei bombe.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_09

8. Dacă încă o dai în mintea copiilor, atunci sigur vei aprecia acest set LEGO cu maşina din Ghost Busters. Setul se numeşte Ecto 1 şi include tot ce trebuie ca să recreezi filmul iconic. Inclusiv vânătorii de fantome, dar şi maşina cu toate ustensilele care capturează spirite obraznice.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_10

9. Seatrack este un sistem de prindere pentru cei care nu au railings-uri. Fie că vrei să cari o scară, placa de snowboard, schiurile sau nişte ţevi pentru casă, acest sistem transformă tetierele în suporţi rezistenţi. Un set costă 130 de dolari şi promite să se potrivească pe orice maşină.

lucruri utile pentru pasionatii de masini_07

10. Trac-Grabber este un alt cadou ideal pentru cei care iubesc off-roadul. Este un sistem uşor de montat, format din două dispozitive de tracţiune, care costă numai 50 de dolari. Aderenţa astfel obţinută se pare că scoate orice maşină din noroi, nisip sau zăpadă. Aşa că nu mai trebuie să cari după tine clasicele lanţuri care fac treaba doar pe gheaţă…

lucruri utile pentru pasionatii de masini_01

Sursa: 4tuning.ro


Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •