(foto) Atenţie cu ce viteză conduceţi prin România. Poliţia are o nouă maşină sport

Un exemplar Alfa Romeo Giulia Veloce a intrat în posesia poliţiei române şi deja a fost adaptat pentru a face faţă celor care încalcă regulile de circulaţie.

Maşina va fi folosită de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov şi va putea fi văzută în zona de nord a județului Ilfov. Giulia va patrula pe Autostrada A3, DN1 și Centura Bucureștiului, dar și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni, scrie superspeed.tv.

Vezi şi: (foto) Poliţia română va patrula Bucureştiul cu prima maşină electrică din dotare

Alfa Romeo Giulia Veloce este dotată cu un propulsor pe benzină de doi litri volum, care pune la dispoziţie 280 cai putere şi un cuplu maxim de 400 Nm.

Sprintul de la 0-100 km/h îl face în 5.2 secunde, iar viteza maximă ajunge la 240 de km/h.

Pentru a atinge aceste performanţe dinamice, pe lângă motorul puternic de care dispune mai este prezentă o transmisie automată cu opt trepte şi o tracţiune integrală.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto) Premieră: Alfa Romeo Giulia Veloce şi Alfa Romeo Giulia Advanced Efficiency

România este doar a doua țară din lume care foloseşte modele Giulia pentru a asigura ordinea publică. Carabinierii din Italia folosesc cele mai performante versiuni – Quadrifoglio.

Vezi şi: (video) La datorie, cu sportcaruri. Carabinierii italieni au primit două sedanuri Alfa Romeo Giulia QV

Vezi şi: (video) I-a atenţionat pe poliţişti că nu le merge un bec de frână. Iată ce răspuns ciudat a auzit

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/