(foto) Audi a brevetat două modele noi de logouri

Audi îşi va schimba logoul de pe maşinile sale sau doar pe unele dintre ele? Portalul QuattroWorld afirmă că producătorul german de automobile a brevetat două modele noi ale logoului cu patru inele bine cunoscut, dar care au o formă modificată.

Din punct de vedere istoric, cele patru inele care formează logoul modern Audi reprezintă companiile Audi, Horch, Wanderer şi DKW, care au existat cândva împreună, mai exact, sub forma concernului Auto Union AG.

Din toate patru, până în prezent a reuşit să supravieţuiască doar Audi, care a decis să păstreze inelele, dar care a creat şi o alternativă ce a existat doar câţiva ani – un oval roşu cu denumirea Audi scrisă cu litere albe în interiorul acestuia.

Ce mai urmează?

Acum câteva zile am aflat despre intenția Audi de a reanima marca Horch, care va reprezenta un sub brand de lux, a cărui produse vor fi versiuni premium şi performante a noii generaţii Audi A8. Cine ştie, poate în viitor vom vedea şi exclusivităţi sub forma noilor A7, A6 sau Q8.

Mai nou, după acest anunţ din urmă, care nu este unul oficial, portalul QuattroWorld care a fost creat de fani ai mărcii Audi din Canada, a scris că germanii au înregistrat în birourile de patente din SUA şi Germania două variante noi ale emblemei sale.

Primul arată logoul cu toate cele patru inele, însă fără laturi interioare, fiind lăsat doar conturul lor exterior. Al doilea este exact la fel, însă legătura dintre inelul doi şi trei a fost lăsată, celelalte fiind eliminate.

Vezi şi: Păzea Mercedes-Maybach? Audi planifică renaşterea brandului Horch

De ce Audi a brevetat aceste noi logouri deocamdată nu este clar. Cel mai probabil, spaţiul care s-a eliberat va fi dedicat pentru a putea fi incluse două cuvinte, de exemplu Audi şi/sau Horch. Emblema originală Horch iese din tiparele ideilor actuale, de aceea Audi ar căuta soluţii de integrare mult mai simple şi moderne.

Pe de altă parte, canadienii consideră că noile logouri ale Audi reprezintă trecerea mărcii la un nou nivel a tehnologiilor şi anume conexiunea automobilelor sale între ele şi infrastructuri, în răsăritul unei epoci în care vom vedea mai multe autovehicule cu sisteme de pilotare automată. Lipsa legăturilor dintre inele ar reprezenta imposibilitatea de a le rupe, ideologic reprezentând puterea progresului care nu mai poate fi dat înapoi.

Oricare ar fi ideea, logoul Audi va rămâne 100% recunoscut. Care maşină va fi prima ce va purta logoul modificat deocamdată nu se cunoaşte.

Vezi şi: Aston Martin şi-a brevetat noul logo?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/