in ,

(foto) Audi, Mercedes, Bentley. Iată ce maşini poţi găsi într-o parcare părăsită din China

Pe teritoriul Republicii Populare Chineze există foarte multe locuri, lucruri şi fenomene interesante, unele nefiind înţelese de noi, cei din Occident.

Un exemplu ar fi o parcare, pe teritoriul căreia au fost abandonate de către proprietari zeci de maşini, printre care şi unele de clasă premium.

parcare părăsită china_04

Două exemplare Bentley Continental, trei modele care nu sunt aşa de ieftine Mercedes-Benz, două Land Rover-uri, un coupe Audi şi o motocicletă. Şi asta nu este nici pe departe o listă completă a maşinilor care au fost părăsite la “cimitirul” din oraşul Chengdu, China.

Vezi şi: (foto) Un șofer de autobuz din China este milionar şi are cel puţin două supercaruri acasă

Aici ar fi fost cândva o parcare amenajată, însă din motive necunoscute a fost lăsată în paragină cu tot cu maşinile pe care le adăpostea.

Un lucru şi mai straniu este că proprietarii a cel puţin 200 de automobile şi-au lăsat proprietăţile să ruginească sub cerul liber.

Vezi şi: (foto/video) Te doare inima. Un Ferrari şi 10 sedanuri Maserati, exploatate la maxim pe drumurile din Tibet

Parcarea părăsită este numită de către localnici un parc al maşinilor-zombi. Autorităţile, ca şi localnicii, sunt şocaţi că mai există acest loc în oraşul lor şi deocamdată nu ştiu ce să facă.

De menţionat că un astfel de Bentley Continental costă în China cel puţin 300.000 de lire sterline, datorită taxelor mari la import.

Vezi şi: (foto) No comment: Sunt blocaţi de 13 luni. Istoria celor mai încăpăţânaţi şoferi din lume

Sursa foto: dailymail.co.uk

Iti place articolul?