(foto) Audi va prezenta în curând crossoverul Q2

Cei de la Audi au distribuit pe Internet prima imagine care prevesteşte apariţia în gamă a unui nou model – un crossover compact numit Q2. În imagine sunt arătaţi fraţii mai mari Q3, Q5 şi Q7, alături de un loc de parcare liber pe care scrie “Rezervat”. Se aşteaptă ca noul produs Audi să fie arătat la Salonul Auto de la Geneva.

6d2d12bca2e0593548d81dd38b0a6d8795448a08

În luna decembrie a anului trecut, Audi a confirmat că noul model se va numi Q2. Anterior presa scria că maşina ar putea primi numele Junior, pentru că drepturile pentru a folosi mărcile comerciale Q2 şi Q4 aparţineau Fiat. Însă, în luna ianuarie 2016, Fiat a permis gigantului german să folosească aceste denumiri.

Planurile Audi pentru 2016: Investiţii enorme şi lansarea a două crossovere

Audi Q2 ar putea fi construit pe arhitectura modulară MQB, dezvoltată de concernul VW, şi ar putea împărţi gama de motoare cu hatchback-ul compact A1. Propulsoare vor avea o putere între 140-230 cai, alături de o tracţiune pe puntea faţă sau una integrală.

Foto: autobild.de
Foto: autobild.de

Nu se exclude şi apariţia pe viitor a unei versiuni “fierbinţi”, dotată cu un motor de 2.0 litri turbo şi care va genera circa 300 de cai.

Cât priveşte un eventual Audi Q4, acesta ar putea fi varianta “coupe” a modelului Q3. Careva informaţii nu există deocamdată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/