in , ,

(video) Auto Inspect a mai ajutat un client care era să cumpere o mașină de 17.000 de euro. Ce s-a descoperit

Auto Inspect, primul serviciu din Republica Moldova care oferă suport în găsirea cu riscuri minime a automobilului potrivit, a mai ajutat un client care tocmai era să cumpere o mașină de 17.000 de euro!

După o investigaţie complexă s-au găsit mai multe probleme, însă unele sunt chiar grave.

Acum câteva ore, experţi ai Auto Inspect au fost invitaţi de un client ca să inspecteze un SUV care l-a atras, de model Audi Q5, anul producţiei 2012, importat tocmai din Canada!

Vânzătorul le-a declarat că el nu a făcut nimic la mașină în afară de schimbul uleiului la motor, însă a recunoscut că un prieten de-al său, care se ocupă de importul automobilelor, a adus-o din Lituania.

Ok. Cu aceste informaţii în gând, care deja trezesc careva suspiciuni, a început procesul de inspecţie detaliată şi ca urmare s-a descoperit o serie de probleme. În primul rând, s-a găsit un strat de chit pe uşile laterale faţă, semn că automobilul a suferit cândva şi undeva o coliziune.

O confirmare a acestui fapt a venit şi din partea aripilor SUV-ului, care au fost schimbate, preluate şi montate de la o altă maşină.

Vezi şi: În Parlament „s-a aflat” despre importul maşinilor avariate şi modificarea odometrelor acestora. S-a pregătit un proiect de lege

Dar asta nu este tot! Cea mai mare problemă deconspirată a fost de fapt lipsa unor airbag-uri care, într-o eventuală situaţie de accident, să funcţioneze normal.

Cele laterale de tip cortină instant au fost identificate ca lipsă, însă uimirea băieţilor de la Auto Inspect a fost să vadă cum au fost mascate pernele de aer frontale din volan și planșa de bord.

Într-un final, clientul a rămas uimit și le-a mulțumit experţilor că s-au descoperit toate aceste lucruri, fiind într-o ușoară stare de șoc, generată de gândul că ar fi putut cumpăra această mașină, fără să aibă nici cea mai vagă idee despre aceste “secrete”!

Preţul unui astfel de serviciu acordat de experţii Auto Inspect este de doar 500 de lei. Apelaţi cu încredere!

Vezi şi: Auto Inspect: Chiar acum în vama Leușeni! Un camion plin cu mașini distruse este pe cale să intre în Moldova

Iti place articolul?