(foto) Avem primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz G-Class! Vezi printre primii cum arată

Avem primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz G-Class! Fotografiile au fost făcute publice de câteva portaluri auto americane, însă într-un timp foarte scurt au fost şterse.

Cu ajutorul tehnologiilor informaţionale am reuşit totuşi să recuperăm câteva şi acestea sunt mai mult decât destule pentru a avea o privire de ansamblu asupra designului exterior al noului Gelandewagen.

Primul lucru care iese în evidenţă sunt blocurile optice frontale noi, care, cel puţin după părerea noastră se aseamănă izbitor cu cele de pe noul Jeep Wranlger din punct de vedere a formei şi a fâşiilor LED de pe margini.

Nouă este bara de protecţie frontală, grila radiatorului, ştergătoarele parbrizului, corpurile oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, bara de protecţie posterioară şi stopurile.

Capota a păstrat acelaşi relief, iar parbrizul la prima vedere pare a fi mai lat. De pe marginea aripilor frontale au dispărut acele guri de aerisire.

Poziţia buşonului rezervorului de combustibil a fost modificată, iar de pe lunetă a fost scos ştergătorul şi înlocuit cu un stop pe bază de LED-uri.

Noul G-Class va fi oferit şi cu un set nou de jante, dar şi de culori pentru caroserie. Exemplarul din aceste imagini este vopsit într-o frumoasă nuanţă maro mată.

Aşteptăm mai multe detalii şi informaţii oficiale despre noul Gelandewagen. Iată ultimele: (video) Mercedes-Benz a dezvăluit noul G-Class sub camuflaj şi câteva caracteristici tehnice

Amintim că premiera noului Gelandewagen va avea loc la 15 ianuarie 2018 în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Detroit.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/