(foto) Bentley introduce seria limitată şi exclusivă Mulsanne Hallmark Series by Mulliner

Bentley Motors a anunţat că va mai demonstra la Salonul Auto de la Geneva un model de lux Mulsanne, numit Hallmark Series by Mulliner.

În total vor fi asamblate 50 astfel de maşini, dar care se vor deosebi prin versiuni de “aur” şi “argint”.

După cum v-aţi dat seama, asupra automobilelor vor lucra specialiştii de la subdiviziunea Mulliner. Modificările Hallmark Series vor putea fi aplicate pe toate versiunile Mulsanne, inclusiv cea LWB şi Speed.

Vezi şi: (foto) Premieră: Bamford X Bentley Mulliner Mulsanne Speed

Maşinile se vor deosebi prin inserţii din aur şi argint. În mare parte din aceste metale preţioase vor fi făcute emblemele de pe capotă (litera B cu aripi). Lângă baza acestei litere se vor găsi inscripţiile “Commissioned – By Mulliner”, pentru a remarca cine s-a ocupat de această ediţie specială.

La exterior va mai fi aplicată o linie decorativă, aurie sau argintie, care se va întinde pe toată partea laterală a automobilului. Caroseria va putea fi comandată într-o singură culoare sau într-o combinaţie dublă.

Jantele de 21 de inci şi grila radiatorului, opţională Serenity, se vor combina de minune pentru a confirma caracterul de lux al maşinii.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Bentley Mulsanne Grand Limousine By Mulliner

Trecând în habitaclu, aici scaunele frontale şi cele posterioare se vor deosebi prin culoarea tapiţeriei şi cea a cusăturilor (aurie sau argintie).

De asemenea pe uşi vor exista inserţii din aur şi argint curat sub forma unor linii. Pernele pentru pasagerii din spate sunt acoperite cu Alcantara.

Vezi şi: (foto) Bentley prezintă SUV-ul de lux suprem: Bentayga Mulliner Limited Edition

La Salonul Auto de la Geneva vizitatorii vor putea vedea doar ediţia argintie a modelului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/