(foto) BMW introduce Skype for Business în noua generaţie Seria 5

Compania Microsoft anunţă că toate automobilele BMW Seria 5 se vor alege cu aplicaţia Skype for Business. Aceasta va putea fi utilizată cu ajutorul sistemului multimedia iDrive.

Amintim că anterior acelaşi constructor german de automobile a devenit primul în a cărui produse a devenit disponibilă suita Office 365. Acum însă, proprietarii de nouă generaţie BMW Seria 5 vor putea comunica cu prieteni sau parteneri de afaceri şi prin Skype.

Notificări despre eventuale conferinţe online vor apărea pe ecranul sistemului multimedia. Pentru a realiza conexiunea la acestea este necesară doar apăsarea joystick-ului iDrive.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW Seria 5 G30 – Premieră

Totodată, marca bavareză va adăuga în complexul multimedia iDrive sistemul Microsoft Exchange. Acesta va permite sincronizarea calendarului, a poştei electronice sau a contactelor cu telefoanele mobile sau calculatoare. De asemenea, prin această funcţie proprietarii de automobile vor putea crea mesaje electronice printr-un sistem de recunoaştere vocală.

Vezi şi: (video) Microsoft vrea să urmărească şoferii pentru ca numărul accidentelor să fie redus

Dieter May, vicepreședintele senior pentru produse digitale şi servicii BMW, a declarat că Microsoft Skype va fi disponibil în sistemul iDrive din toamna acestui an şi în ţări ca SUA, Franţa, Germania sau Marea Britanie. În viitor lista regiunilor şi maşinilor care vor avea disponibilă această aplicaţie se va extinde!

De precizat că în 2016 Microsoft şi BMW au anunţat platforma Open Mobility, care include în sine un serviciu de stocare în cloud a informaţiilor Microsoft Azure şi un asistent personalizat.

Vezi şi: (video) Volvo consideră telefonul mobil inutil dacă ai Microsoft Skype direct în maşină

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/