in ,

(foto) BMW va prezenta la Frankfurt o ediţie jubiliară şi limitată a Seriei 7

Noua ediţie a modelului BMW Seria 7, numită Edition 40 Jahre, a fost dedicată celor 40 de ani de existenţă pe care îi împlineşte în acest an. Premiera publică a sedanului special va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Modelul jubiliar BMW Seria 7 va fi pus la dispoziţia clienţilor doar în două culori exclusive şi metalizate pentru caroserie – Frozen Silver şi Petrol Mica. Jantele măsoară 20 de inci şi fac parte din dotările oferite de BMW Individual. La acestea se mai adaugă un pachet M Aerodynamics care include bare de protecţie modificate şi o grilă neagră a radiatorului.

În habitaclu scaunele sunt tapiţate cu piele Merino, disponibilă în două scheme de culori: Smoke White/Cohiba sau Smoke White/Black. Planşa de bord poate fi acoperită un lac piano black sau cu inserţii din lemn natural. Nu vor lipsi nici inserţiile din Alcantara dintr-o asemenea maşină.

Clienţii vor avea ocazia să-şi cumpere o astfel de maşină cu un ampatament standard sau unul alungit. Gama de motoare va include unităţi cu şase, opt sau doisprezece cilindri.

În total vor fi asamblate doar 200 de exemplare BMW 7 Series Edition 40 Jahre. Vânzările vor demara în octombrie, iar tot atunci vor fi anunţate şi preţurile.

Iti place articolul?