(foto) Bucurie pentru şoferi. Pe viaduct au apărut marcaje rutiere proaspete, iar numărul benzilor a fost redus

Bucurie pentru şoferii care se deplasează cu automobilele prin Chişinău. După un timp în care pe viaduct nu prea existau marcaje rutiere şi era cam dificil să afli dacă aveai o poziţionare corectă pe vreo bandă, iată că de acum nu mai trebuie să te îngrijorezi de asta.

Autorităţile au alocat resursele necesare pentru ca drumarii să aplice marcaje rutiere proaspete pentru delimitarea benzilor, deocamdată acestea fiind făcute pe sensul de circulaţie care leagă sectoarele Centru -Botanica.

FOTO: facebook.com/chirill.grini

Mai mult, numărul benzilor a fost redus de la patru la trei, însă mai mulţi şoferi au afirmat că în apropiere de intersecţia Dacia-Hristo Botev, înainte de semafor, numărul benzilor a rămas neschimbat – patru la număr.

Respectiv, dacă tot a fost redus numărul de benzi de circulaţie, şi indicatorul rutier care a apărut pentru prima dată în luna octombrie a anului trecut şi care a introdus noi limite de viteză, a fost înlocuit. Acesta indică acum o limită de viteză maximă de 70 de km/h pentru două benzi (extremă stânga şi mijloc) şi o limită de viteză maximă de 50 de km/h pentru banda extremă dreapta.

Vezi şi: (video) L-aţi observat? Un indicator nou a apărut pe viaduct

FOTO: facebook.com/chirill.grini

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/